Mensen uit de Nijman 

In 2012 wordt er weer een Nijmansfeest georganiseerd. Van een traditie kun je wel spreken wanneer het al voor de 67 ste keer wordt georganiseerd. Ontstaan van uit een bevrijdingsfeest en later de school erbij betrokken. Van een boerendeel naar een tent en nu al vele jaren in de zaal bij de familie Lovink.

Dit jaar gaan wij weer feesten in de Nijman volgens het vaste recept, voor de inhoud verwijs ik naar het progamma.

Zoals bij u bekend zal de Halle-Nijmanschool op termijn sluiten. Dit jaar vieren wij op de vrijdagmiddag nog “gewoon” het schoolfeest georganiseerd door het team en ouderraad van de Nijmanschool. De Stichting heeft jaren een bijdrage geleverd om een schoolfeest te kunnen organiseren door het feestterrein, de draaimolen, luchtkussen, geluidsinstallatie e.d. beschikbaar te stellen of de kosten te delen. Als Stichting zullen we ook voor de kinderen in de toekomst een feest organiseren om de contacten in het buurtschap te onderhouden en te versterken. Over de wijze waarop wij dit gaan invullen en wanneer wordt nog over nagedacht: ideeën zijn welkom.

Vanuit Halle’s Belang is de vraag gekomen of er in de Halle Nijman mensen zouden zijn die aan het project Hartveilig Wonen zouden mee willen werken. Met als doel dat er in de Halle Nijman een AED geplaatst kan worden. We starten met een inventarisatie van vrijwilligers daarna zoeken wij een locatie. Verdere informatie kan worden verkregen bij ondergetekende.

Het organiseren van een Nijmansfeest komt ook in 2012 ook alleen tot stand dank zij de medewerking van de commissieleden en de sponsoren. Denk daarom bij uw aankopen of uit te voeren werkzaamheden aan de sponsoren.

Ik wens jullie allemaal, in alle opzichten, een geslaagd Nijmansfeest toe.

Gerard Winkel

De Stichting Nijmansfeest bedankt haar sponsoren.

 

<< HOME >>     << FOTOPAGINA >>